Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken enliliği konutlarda 80cm, topluma berrak strüktürlarda 120cm, yüksek katlı ofis binalarında 90cm kocaliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın merdivenlerinin yeterli oylumluliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. çoğunlukla, bir yangın merdiveni en az 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da munis boyutlarda olmalıdır.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve tamam çkızılışması önemlidir.

Yangın kapısı müstacel çıkış muhtevain kullanılacaksa o vakit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Bu üzere soruların katıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan dayanıklı çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual meslekaretlerine münasebet olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek bâtınin bizleri aramaya esaslayabilirsiniz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sahih yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye olumlu raporunun düzenınması sinein en önemli adımdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yangın kapısı yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite sağlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik midein yeğleme edilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Report this wiki page